Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü Yarı Maratona Hazırlanıyor

Kocaeli'de Masterleri Atletizm Spor Kulübü, Bursa Ve İstanbul’da Düzenlenecek Yarı Maratona Hazırlanıyorlar

Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü, her hafta düzenli olarak Derince Çınarlıdere Parkuru'nda antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Bu hafta ise sporcular, Kocaeli Barosu avukatları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi ve parkurda antrenman yaptılar. Toplamda 20 kilometrelik bir mesafeyi tamamlayan sporcular ve katılımcılar, hem kondisyonlarını artırmak hem de birlikte vakit geçirmek adına keyifli bir gün geçirdiler.

Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü Başkanı Binali Aslan, antrenmanlara katılmak isteyen herkesi kulüplerine davet etti. Ayrıca, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan maratonlara da katılacaklarını belirtti. Başkan Binali  Aslan, "21 Nisan’da Bursa’da, 28 Nisan’da İstanbul’da yapılacak yarı maratonlara kulüp olarak katılacağız. Bu etkinliklere tüm spor severleride bekliyoruz" dedi.

Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, baro olarak uzun yıllardır futbol ve basketbol takımlarına destek verdiklerini ifade etti. Şimdi ise atletizm alanında da bir takım oluşturduklarını belirten Gül, "Maratonlara katılarak sporun farklı bir dalında da baro olarak temsil edilmek istiyoruz. Bu doğrultuda, atletizm takımımızla birlikte önümüzdeki etkinliklere katılacağız" şeklinde konuştu.

KAYNAK : İHA

İLGİLİ HABERLER