Karar Çıktı; Kocaelispor Olağanüstü Kongreye Gidecek

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilmesinin ardından önemli bir yönetim değişikliğine gitti. İşte detaylar...

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilmesinin ardından önemli bir yönetim değişikliğine gitti. Kulüp başkanı Engin Koyun, mağlubiyet sonrası "Görevi bırakıyorum" açıklaması yaptı.

Yönetim Kurulu Kararı

Bu açıklamanın ardından Kocaelispor yönetim kurulu, kulübün geleceğini tartışmak üzere bir araya geldi. Hodri Meydan taraftar grubunun da istifasını talep ettiği Engin Koyun'un kararının ardından yapılan toplantıda, kulübün olağanüstü kongreye götürülmesine karar verildi.

Resmi Duyuru

Kocaelispor'un resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, Engin Koyun'un istifasının kabul edildiği ve kulübün olağanüstü kongreye götürülmesine karar verildiği açıklandı. Ayrıca, yeni olağanüstü seçimli genel kurul toplantısına kadar yönetim kurulu başkanlığına Recep Durul'un vekaleten getirildiği belirtildi.

Açıklamada, Engin Koyun'a kulübe katkılarından dolayı teşekkür edilirken, vekaleten yönetim kurulu başkanı olarak atanan Recep Durul'a yeni görevinde başarılar dilendi. Kocaelispor, bu değişiklikle birlikte yeni bir döneme adım atmış oldu.

 
 
 
 
 

İLGİLİ HABERLER