Gölcüklü Pehlivanlar Gururlandırdı

Gölcük Belediyespor pehlivanları, Fethiye'de düzenlenen yağlı güreşlerde başaltında ve başpehlivanlıkta şampiyonluk ve üçüncülük kürsülerine çıkarak gücünü kanıtladı.

Gölcük Belediyespor pehlivanları, Fethiye 2. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri'nde bir kez daha gücünü kanıtladı. Katıldıkları her yağlı güreşten başarıyla dönen pehlivanlar, Fethiye'de de rakiplerini adeta silip süpürdü...

Başaltında kategorisinde mücadele eden Hüseyin Soğukoğlu, zorlu rakiplerini yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Abdülrefik Öner ise aynı kategoride üçüncülük elde ederek Gölcük'ün başarısını perçinledi.

Yıldıray Akın Başpehlivanlıkta Üçüncü Oldu

Başpehlivanlıkta ise Yıldıray Akın, rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye girdi. Güçlü rakiplerini yenmeyi başaramayan Akın, üçüncülük elde ederek Gölcük'ün madalya koleksiyonuna katkıda bulundu.

Başarılar Devam Ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Fethiye'den dönen pehlivanları tebrik ederek şunları söyledi: "Pehlivanlarımız her geçen gün başarılarına yenilerini ekliyorlar. Fethiye'de de elde ettikleri bu güzel sonuçlar bizleri gururlandırıyor. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Gölcük Belediyespor, Güreşte Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor

Gölcük Belediyespor pehlivanları, son yıllarda katıldıkları birçok yağlı güreşten madalya ile dönmeyi başarıyor. Bu sayede Gölcük, güreşte adından söz ettirmeye devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER