Uzman Uyarıyor: Ağızdan Nefes Almanın Zararları⬇

Anne Şehir Kadın Festivali'nde nefes egzersizi uzmanı Vuslat Özlem Ersan, doğru nefes almanın önemini vurgulayarak katılımcılara bilgi verdi. Festivalde çocuklar eğlenceli etkinliklerle vakit geçirirken, yetişkinler ise doğru nefes alma teknikleri ve mutluluk üzerine ilham verici söyleşilerle keyifli bir gün geçirdi.

Kocaeli' de düzenlenen Anne Şehir Kadın Festivali'ne katılan alternatif tıp eğitmeni ve nefes egzersizi uzmanı Vuslat Özlem Ersan, doğru nefes alma tekniklerinin önemini vurguladı.

Ersan, ağızdan nefes almanın çene kaymasına ve çocuklarda zeka geriliğine yol açabileceğini belirterek burundan nefes almanın önemine dikkat çekti. Festivalde katılımcılar keyifli etkinliklerin yanı sıra doğru nefes alma teknikleri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Program kapsamında çocuklar güvenli oyun alanında eğlenirken, sanatçılar tarafından yapılan kum sanatıyla görsel bir şölen sunuldu. Oyuncu ve program sunucusu Ceyda Düvenci moderatörlüğünde gerçekleştirilen "Nasıl mutlu oluruz" konulu söyleşi ise katılımcılara ilham verdi.

Kaynak: İHA

İLGİLİ HABERLER