Kocaeli Haber; Başkan Sayir'den 'Çınarlarımıza Sahip Çıkacağız'

Dünya Yaşlılar Günü'nde Tavşancıl'da düzenlenen etkinliğe AK Parti İl yöneticileri olN,Osman Akbulut ve Halil İbrahim Arslan, MHP İlçe Başkanı Erdem Sıtar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve 65 yaş üstü vatandaşlar iştirak etti.

Başkan Şayir, yaşlıların toplumun hafızası ve temeli olduğunu belirterek, "Ayrıca kuşaklar arası bağlantıyı sağlayan birer köprüdür. Gençlerimize rehberlik eden yaşlılarımızın durumlarını anlamak ve onlara fayda sağlayabilmek için herşeyi yapıyoruz" diye konuştu.

Yaşlıların toplumla kaynaşması ve toplumda daha etkin olması gerektiğini vurgulayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Bize bilgi, deneyim ve tecrübe kazandıran Dilovamızın çınarları, değerli 65 yaş üstü büyüklerimizle buluştuk. Allah, hepsinin ömürlerine bereket katsın. Dilovası Belediyesi olarak amacımız, insanımızın değer yargıları arasında yer alan yaşlıya; sevgi, dayanışma ve saygı duygusunu yaşatmaktır. Dilovası Belediyesi olarak her zaman çınarlarımızın yanındayız. Onların engin tecrübeleriyle toplumla kaynaşması ve toplumda daha etkin olması bizim için çok önemlidir. Yaşlılık berekettir, yaşlılık tecrübedir. Ayrıca geçmişine sahip çıkamayan bir millet her zaman yok olmaya da mahkumdur. Biz öyle bir medeniyetin mensuplarıyız ki, bizim medeniyetimizde anne, baba saygıyla karşılanır ve anne cennetin kokusudur. Baba ise arkamızda bir dağ, bir çınardır" dedi.

Başkan Şayir, konuşmasının sonunda etkinliğe katılan vatandaşlara anı hediyesi verdi.

İLGİLİ HABERLER