Fatma Kaplan, İlk İftarı İzmitlilerle Açtı

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde halk iftarları düzenlemeyi planlıyor. Ramazan ayının ilk gününde ise Mehmet Ali Paşa Mahallesi Doğu Kışla Pazar Alanı'nda bir iftar programı gerçekleştirildi.... İşte tüm detaylar ⊹⊹⊹

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde halk iftarları düzenlemeyi planlıyor. Ramazan ayının ilk gününde ise Mehmet Ali Paşa Mahallesi Doğu Kışla Pazar Alanı'nda bir iftar programı gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'de bu ilk iftarı vatandaşlarla birlikte açtı.

Başkan Hürriyet, iftar öncesi yaptığı konuşmada Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sevincini dile getirerek, "Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Ramazan ayımız mübarek olsun." diyerek başladı. Vatandaşlara hitaben, her zaman yanlarında olduklarını ve gönül sofralarını paylaşacaklarını vurguladı. Ayrıca, belediyenin aşevi aracılığıyla her gün binlerce kişiye yardım etmeye çalıştıklarını ve bu hizmetin belediye çalışanları tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Başkan Hürriyet, iftar sofralarının hazırlanmasından sunulmasına kadar tüm sürecin belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini ve bu hizmetin de vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirdiğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER