Cinayet Kurbanı Genç Anneden Dikkat Çeken Son Paylaşım!

Akyazı'da kocası tarafından öldürülen genç kadın sosyal medyadaki paylaşımıyla dikkat çekti. İki çocuk annesi olan kadın boşanma eşiğinde olduğu eşi tarafından baba evinde cinayete kurban gitti. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

Akyazı, Sakarya'da yaşanan trajik bir olayda, boşanma sürecindeki kocası tarafından öldürülen 29 yaşındaki kadının sosyal medya hesabındaki son paylaşımları dikkat çekti. Genç kadın, cinayetten saatler önce "Takdir-i ilahi" başlığı altında bir fotoğraf yayınladı. İkinci evliliğini yaşayan ve ilk eşinden iki çocuğu bulunan kadının yaşamı, Taşyatak Mahallesi'ndeki baba evinde son buldu.

Olay, Ali Rıza Arslan (44) isimli şahsın, boşanmak üzere olduğu Hatun Arslan (29) ile henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başlamasıyla meydana geldi. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Rıza Arslan, Hatun Arslan'ı ve ardından kendini silahla vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, her iki kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Bu acı haberle genç kadının yakınları yasa boğuldu.

Cinayet sonrası yapılan incelemeler neticesinde, cenazeler Akyazı Devlet Hastanesi Morgu'na nakledildi. Hatun Arslan'ın ikinci evliliğinden olduğu ve ilk eşinden iki çocuğunun bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

Bu arada, Hatun Arslan'ın sosyal medya hesabındaki son gönderileri, "Takdir-i ilahi", "Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var" ve "Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim" gibi notlarla doluydu, bu durum yaşanan trajedinin ardından daha da anlam kazandı

Kaynak:İHA

İLGİLİ HABERLER