Kocaeli'de Yapılan Operasyonla Aranan 4 Şahıs Yakalandı

Kocaeli’de farklı suçlardan aranan şahıslar Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyon ile yakalanarak cezaevine gönderildiler.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün aradığı şahısların yakalanabilmesi için bir operasyon düzenledi. Uygulanan operasyonda "Bilişim sistemleri ile banka ya da kredi kurumlarının araç olarak kullanması sureti ile dolandırıcılık" suçundan yakalanan ve 5 yıl hapis cezasına saptırılan K.T., " Bir sürü şahıs ile beraber ve kendisinin tanınmayacak hale getirerek silahla yağmacılık" suçundan 5 yıl hapis cezasından aranan M.T., " Tehdit kullanarak kişileeri hürriyetinden yoksun etme" suçundan 5 yıl 3 ay saptırılmış hapis cezası ile aranan N.E., " Kocaeli ağır ceza ilamat masasınca dolandırıcılık", " Hendek ilamat ve infaz bürosunca hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçlarından da 12 yıl 8 ay 26 gün netleşmiş hapis cezası ile yakalanma emri olan E.D.M., polis ekiplerinin oluşturduğu operasyon ile yakalandılar. Gözaltına alınan şahıslar, sorgu ve işlemlerinden sonra mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderildiler.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, 24 Şubat sosyal medya tarafından hayvanlara eziyet yazılı paylaşım yapan O.M.'yi de gözaltına aldı. Verdiği ifadelerin ardından şahıs serbest bırakıldı.

KAYNAK : İHA 

İLGİLİ HABERLER