Kocaeli'de İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan bir gübre fabrikasının inşaat alanında yaşanan kaza, üç işçinin yaralanmasıyla sonuçlandı. İşte detaylar...

Körfez ilçesi Atalar Mahallesi'nde Gübre TAŞ'a ait bir depolama alanının inşaatında çalışmalar sürerken, betonarme demir kalıplarının devrilmesi büyük bir kaza ile sonuçlandı. Bu olay esnasında işçiler demir yığınlarının altında kaldı.

İŞÇİLERİN KURTARILMA OPERASYONU

İnşaat alanında mesai arkadaşları tarafından fark edilen olay sonrası hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, işçilerin de yardımıyla demirlerin altında kalan işçileri çıkardı. Kurtarılan işçiler, hemen sağlık ekiplerine teslim edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralı işçilerin sağlık durumları hakkında bilgi verilirken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenlerini ve sorumlulukları belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür olayların önüne geçmek için alınacak önlemler de gözden geçiriliyor.

 
 
 
 
 

İLGİLİ HABERLER