Kocaeli Haber; SEDAŞ’a Ödül Verildi!

Akkök Holding'in grup şirketleri arasında en iyi uygulamaları seçmek için bu yıl altıncısı düzenlenen Yıldız Akköklüler Yarışması'nın ödül töreni Rahmi M. Koç Müzesi'nde yapıldı.

Yarışmaya girişimcilik ve inovasyon, sürdürülebilirlik, operasyonel mükemmelliyetçilik, iş birliği ile dijitalleşme ve dönüşüm profesyonel olmak üzere beş kategoride, grup şirketlerinden 60 proje katıldı. Ödül töreninde, SEDAŞ'ın Sentinel projesi dijitalleşme ve dönüşüm profesyonel kategorisinde ödüle değer bulundu.

Akkök Holding yönetim kurulu üyeleri ve grup şirketleri yöneticilerinin katıldığı törende, SEDAŞ yöneticileri ödül aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek projeye katkı sağlayan tüm SEDAŞ çalışanlarına teşekkür etti.

SEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Dijital altyapımızı güçlendirerek ve anlık verileri sistem içinde doğrudan güncelleyerek zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyoruz. Dağıtım faaliyet alanımız olan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce'deki tüm operasyonları tek bir sistemde toplayıp online olarak takip ediyoruz. Saha ekiplerimizin gerçek zamanlı olarak aktardığı veriler, sistemde otomatik olarak işleniyor ve saha verimliliği artıyor. Ayrıca 450 yeni tablette kurulu cihaz yönetim sistemi ile sıralı sayaç işlemleri de yapabiliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İLGİLİ HABERLER