Husumetlisini Otomobilde Öldüren Şahıs Tutuklandı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, Diliskelesi Mahallesi'nde bulunan 702 Sokak'ta dün yaşanan trajik bir olayda, Emre Taşdemir isimli 43 yaşındaki bir birey, kendi otomobilinde bulunduğu sırada, daha önceden aralarında husumet bulunan Ü.Y. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Taşdemir, saldırı sonucu ağır yaralanarak hayatını kaybetti.

Saldırının Detayları

Olay, Taşdemir'in 34 HDB 992 plakalı otomobilini park ettiği esnada gerçekleşti. Ü.Y., Taşdemir'in yanına yaklaşarak tabancayla ateş açtı. Taşdemir, aldığı mermi yaraları ile kanlar içinde yere düştü. Saldırgan Ü.Y., olay yerinde silahını bırakarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kurbanın Hastaneye Kaldırılması ve Sonrası

Ağır yaralanan Emre Taşdemir, hemen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm çabalarına rağmen Taşdemir, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçerek Ü.Y.'yi kısa sürede yakaladı.

Cinayet Sonrası Gelişmeler

Olay yerinde yapılan incelemede 6 adet boş kovan bulundu. Cinayeti işledikten sonra bir süre kurbanın başında bekleyen Ü.Y.'nin, Taşdemir'i konuşmak amacıyla olay yerine çağırdığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Ü.Y., adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLGİLİ HABERLER