İNDİRİM AŞKI! CarrefourSA'da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başladı, Kaçıran Üzülür!

CarrefourSA'dan Büyük Fırsat: 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başladı! İşte İndirimli Ürünler!

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden CarrefourSA, yine bomba gibi bir kampanyayla karşınızda! 1 alana 1 bedava kampanyası, tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Kampanyanın geçerli olduğu ürünler ve detaylar haberimizde!

CARREFOURSA'DAN DEV KAMPANYA: KAÇIRMAYIN!

CarrefourSA marketlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Bu kampanya, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı ve marketlerde adeta izdiham yaşanıyor! Bugünden itibaren başlayacak olan kampanyada hangi ürünlerin indirimde olduğu belli oldu.

HANGİ ÜRÜNLER 1 ALANA 1 BEDAVA?

CarrefourSA marketlerinde seçili reçel ürünleri ve kahvaltılıklarda 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. İşte kampanya kapsamında yer alan diğer ürünler:

Selpak Kağıt Havlu ve Tuvalet Kağıdı
Papia ve Familia Tuvalet Kağıdı
Solo Tuvalet Kağıdı
Tamek ve Tat markalı reçeller
Nestle Nesquik ve Kellogg’s gevrekler
Koroplast buzdolabı poşetleri ve fırın torbası
Parex buz torbası ve streç film
Duracell piller
Energizer
Philips ve Orbus LED Ampuller

BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Milyonların merakla beklediği indirimler, CarrefourSA marketlerinde 4 – 5 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. Bu dev kampanyadan faydalanmak için CarrefourSA Kart sahibi olmanız yeterli. Kartı, CarrefourSA’nın internet sitesinden ya da market kasalarından hızlıca çıkartabilirsiniz.

İNDİRİM RÜZGARI ESECEK!


CarrefourSA'da bu büyük kampanya için geri sayım başladı! Marketlerde uzun kuyruklar ve yoğunluk yaşanması bekleniyor. Siz de bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için hemen en yakın CarrefourSA marketine gidin ve 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanın!

CarrefourSA Kart ile büyük indirimlerden faydalanmak artık çok kolay. Stoklar tükenmeden bu büyük fırsatı değerlendirin ve sepetlerinizi doldurun!

DETAYLAR VE GÜNCELLEMELER İÇİN TAKİPTE KALIN!


CarrefourSA’nın bu büyük kampanyası hakkında en güncel bilgileri ve detayları öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin. En avantajlı alışveriş fırsatları ve büyük kampanyalar için CarrefourSA’ya uğramayı unutmayın!

CARREFOURSA'DAN TÜM TÜKETİCİLERE ÇAĞRI: "BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

CarrefourSA, tüketicilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmaya devam ediyor. İndirim rüzgarı esmeye başladı, bu fırsatı kaçıranlar pişman olacak! CarrefourSA Kartınızı alın, en yakın markete gidin ve bu büyük kampanyadan faydalanın!

İLGİLİ HABERLER