Emeklilere Büyük Müjde! İndirim, Promosyon ve Kampanya Fırsatları Sizleri Bekliyor!

Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi kapsamında PTTBank ve TROY arasında yapılan işbirliği ile emeklilere büyük fırsatlar sunuluyor. Emekliler, TROY logolu banka veya kredi kartı kullanarak birçok indirim, kampanya ve promosyondan yararlanabilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), PTT ve TROY arasında yapılan bu işbirliği protokolü, Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi kapsamında hayata geçirildi. Protokolün imza töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emeklilerin refahını artırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Aydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını 'Emekliler Yılı' ilan etmesiyle birlikte, Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan öncülüğünde birçok kamu kurum ve kuruluşuyla işbirliği yaparak emeklilerimize çeşitli avantajlar sağladık. Bu vesileyle, tüm bakanlıklarımızla ve ilgili kurumlarla ciddi mesafeler kat ettik" dedi.

Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar

Yapılan anlaşmalarla, emeklilerin giyimden ulaşıma, gıdadan ev eşyalarına kadar pek çok alanda indirimler sağlanacak. Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri, 3 bin 700'den fazla firmayla görüşerek bu indirimleri hayata geçirdi.

Aydın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının şehirlerarası yolcu taşımacılığında emeklilere özel yüzde 20, demir yolu taşımacılığında ise yüzde 10 indirim yaptığını hatırlatarak, PTTcell tarafından sunulan uygun fiyatlı konuşma ve internet hizmeti içeren 'Emekli Paketi' ile PTT Kargo’da emeklilere yüzde 20 indirim uygulandığını ifade etti.

PTT Misafirhanelerinde ve Sosyal Tesislerde İndirim

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, emeklilerin PTT'ye ait misafirhanelerden yüzde 15, PTT lokal ve sosyal tesislerinde ise yüzde 20 indirimle faydalanabileceğini belirtti. Sayan, "Bu tür işbirliklerinin artması için her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

SGK Başkanı: Emeklilere Daha İyi Bir Yaşam Sunmak İçin Çalışıyoruz

SGK Başkanı Raci Kaya, emeklilerin refahını artırmak için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak, bu protokollerin tüm taraflar için hayırlı olmasını diledi. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz ise "PTT'nin katkısı ve işbirliğinin getireceği sinerji ile emeklilere TROY kart sağlanması ve firmaların emeklilere yönelik indirim ve kampanyalar düzenlemesi konusunda daha destekleyici olacağız" açıklamasında bulundu.

Emeklilere Özel Avantajlar Başladı

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, "SGK ve TROY iş birliğiyle imzaladığımız protokol kapsamında emekli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Bu işbirliğiyle, TROY logolu banka veya kredi kartı kullanan emeklilere özel birçok fırsat, promosyon ve indirim sağlanacak. Emekliler, bu avantajlardan yararlanmak için hemen kartlarına göz atabilirler!

İLGİLİ HABERLER