Sınavsız Üniversite Fırsatı! Sınavsız Üniversite Kayıtları Devam Ediyor

Anadolu Üniversitesi, sınavsız ikinci üniversite programlarına kayıtların hala sürdüğünü duyurdu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Bir diplomayla yetinmeyenler için, ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvuru ve kayıt olma fırsatı devam ediyor. İkinci üniversite programlarına, lisans eğitimi almış veya mezun olmuş kişiler, lisans ve ön lisans programlarına başvuru yapabilirken, ön lisans eğitimi almış veya mezun olmuş kişiler de ön lisans programlarına başvuru yapma hakkına sahip.

Sınavsız Üniversite Başvuruları Ne Zaman?

2024-2025 eğitim yılında yoğun talep gören İkinci Üniversite programının online başvuru ve kayıt süreci, 16 Temmuz Salı günü başlamış ve 18 Ekim Cuma günü tamamlanacak.

Sınavsız Üniversite’de Hangi Programlar Var?

Sınavsız ikinci üniversite programı, öğrencilere 39 ön lisans ve 21 lisans programında eğitim alma imkanı sağlıyor. Öğrenciler, 30.000’den fazla ders materyaline ücretsiz olarak erişebiliyorlar. Ayrıca, 81 ilde bulunan 110 sınav merkezi ve öğrencilik işlemleri için sunulan büro desteği, Anadolu Üniversitesi’nin öğrencilere sunduğu olanaklar arasında bulunuyor.

Sınavsız Üniversite’ye Kayıt Nereden Yapılıyor?

İkinci Üniversite programına kayıt olmak isteyen adaylar, e-devlet şifreleri ile https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresi üzerinden başvuruda bulunabilirler. İkinci Üniversite ile ilgili ayrıntılı bilgiye 7/24 hizmet sunan çağrı merkezi ve http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ web sitesi üzerinden ulaşılabilir.

İLGİLİ HABERLER