Aşk Evlilik Boşanma Dizisi Başrol Oyuncuları Açıklandı

Aşk Evlilik Boşanma dizisi, Güner'i Bennu Yıldırımlar, Naz'ı Melisa Şenolsun ve Gaye'yi Müjde Uzman'ın canlandıracağı güçlü kadın karakterlerin hayat hikayelerini dramatik bir şekilde izleyiciyle buluşturacak.

NOW ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan "Aşk Evlilik Boşanma" dizisinin başrol oyuncuları nihayet belirlendi. Karga Seven Pictures imzalı bu dizi, izleyicilere dramatik bir hikaye sunmayı vaat ediyor. İşte, dizinin kadın ve erkek başrolleri ile ilgili detaylar!

Kadın Başrollerin Güçlü İsimleri

Dizide üç güçlü kadının hayat hikayesi anlatılacak. Güner karakterine Bennu Yıldırımlar, Naz'a Melisa Şenolsun ve Gaye'ye Müjde Uzman hayat verecek. Her biri farklı geçmişlere sahip olan bu kadınlar, aşk, evlilik ve boşanmanın karmaşık dinamikleriyle yüzleşecekler.

Erkek Başroller Kimler?

Kadın karakterlerin yanında yer alacak erkek başrol oyuncuları da belli oldu. Güner'in eşi Altan'ı Levent Can, Gaye'nin eşi Çınar'ı Serhat Teoman canlandıracak. Naz'ın eşi Timuçin rolü ise genç yetenek Furkan Okumuş'a emanet edildi. Furkan, daha önce "Aşk ve Umut" dizisindeki performansıyla dikkat çekmişti.

Senaryo ve Yönetmenlik

Dizinin senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınırken, yönetmenlik koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. İzleyicileri etkileyici bir öykü ile buluşturmayı hedefleyen "Aşk Evlilik Boşanma", yakında NOW'da yayınlanmaya başlayacak. Dizi, aşkın ve evliliğin getirdiği zorlukları ele alırken, izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı planlıyor.

İzleyiciler Neler Bekleyebilir?

Dizinin güçlü kadrosu ve ilgi çekici hikayesi, seyircilerin dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Aşk, evlilik ve boşanma temalarını işleyen "Aşk Evlilik Boşanma", izleyicilere hem eğlenceli hem de düşündürücü anlar sunacak. Şimdiden merakla bekleniyor!

İLGİLİ HABERLER